Dit artikel is ook beschikbaar in:

Synchronisatielocatie

Om toegang te krijgen tot deze functie moeten de uitvoerende partijen een gratis ar.live-account aanmaken via de e-mailuitnodiging.

Synchronisatielocatie

Via Archireport Web (https://web.archireport.com) kan een synchronisatiemap worden aangemaakt, waartoe gebruikers van ar.live en Archireport toegang hebben en bestanden naar keuze kunnen uitwisselen.

Video: demonstratie :

Via Archireport Web met Google Chrome of Firefox (https://web.archireport.com)
Selecteer een project naar keuze en ga naar het menu Documenten
Klik op de knop “...” van de map die u wilt delen en klik vervolgens op Delen via ar.live

Selecteer de ontvanger(s) van uw projecten met wie u de inhoud van de map wilt delen
Wilt u dat een uitvoerende partij ook bestanden kan uploaden? Klik op de cel voor zijn/haar naam om de optie Bestanden toevoegen te selecteren

Vink Bestanden toevoegen aan en bevestig

De uitvoerende partij zal een e-mailuitnodiging ontvangen om de inhoud van deze map te bekijken op ar.live. Hij/zij zal ook zelf bestanden kunnen uploaden als de optie Bestanden toevoegen is ingeschakeld

Bijgewerkt op: 09/05/2022